Real Estate Sales Consultant

Real Estate Sales Consultant

Ben je een echte topverkoper met een passie voor vastgoed? We zijn op zoek naar een aantal enthousiaste verkopers die autonoom kunnen werken en veel goesting hebben om ons (binnenkort) nieuw studentenhuisvestingproject te verkopen.
Wie zijn wij?
Fortior is een projectontwikkelaar die sinds 1975 actief is. We zijn gespecialiseerd in de bouw ťn exploitatie van hotels en publieke parkings. Ook ontwikkelen we tweede verblijven en sociaal vastgoed. We zijn actief zowel in BelgiŽ als Noord-Frankrijk en mochten reeds vele duizenden investeerders aan ons klantenbestand toevoegen. Met onze 75 medewerkers geven wij dag in dag uit het beste van onszelf om zowel onze dienstverlening als kwaliteit van onze projecten te blijven garanderen.

Wat houdt de functie in?
Je ontvangt van ons de contactgegevens van geÔnteresseerde potentiŽle klanten, belt hen op en maakt een afspraak op kantoor of bij de klant thuis. Deze gesprekken voer je zowel overdag als 's avonds met het oog op verkoop. Je blijft de klant opvolgen tot de aankoopakte, waarna de mensen van de uitbating het van jou overnemen.

Wat verwachten wij van jou?
Bij Fortior bieden wij alle tools en kansen aan om ambitieuze en ondernemende mensen te laten groeien. Onze werknemers zijn stuk voor stuk toppers in hun vak, hebben geen 9-to-5 mentaliteit en beschouwen hun job als topsport. De drive voor hun job maakt hen uniek en gegeerd, bijgevolg verwachten wij van onze nieuwe collegaís niks minder.

Om succesvol te zijn, bezit je volgende eigenschappen:

  • Je bent verbaal sterk en denkt gestructureerd.
  • Je beschikt over een commerciŽle vlotheid en hebt een verzorgd voorkomen.
  • Je bent ondernemend en hebt dit ook al omgezet in de praktijk.
  • Je bent een doorzetter en bewees dit al meermaals aan jezelf.
  • Je bent een durver en je aanvaardt niet snel dat iets niet zou lukken.
  • Je hebt een absolute winnersmentaliteit.
Wat bieden wij jou aan?
Fortior verenigt gepassioneerde mensen die gedisciplineerd zijn en een gezonde honger naar verbetering en succes hebben. We creŽren steeds een omgeving waarin getalenteerde mensen graag werken en waar men functies en verantwoordelijkheden krijgt op basis van skills, engagement en doorzettingsvermogen.

Wij bieden onze medewerkers:
  • Leercurve: we bieden de absolute top aan op vlak van commerciŽle en managementopleidingen die je zal meedragen voor het leven en organiseren op regelmatige momenten eerlijke en open feedbackmomenten.
  • Groeicurve: wie bewijst onze passies te delen, gedisciplineerd te werk te gaan en zichzelf telkens verbetert met de beoogde resultaten, krijgt hier bijkomende kansen en verantwoordelijkheden.
  • Fun: naast onze dagelijkse vibe die er bij ons heerst, verwelkomen we jou op talloze bedrijfsevenementen zoals teambuildings, inhuldigingen van nieuwe projecten, sales-incentives, afterworks en -drinks.
  • Verdiensten: een harde werker die resultaten boekt, moet even hard beloond worden; facturatie mogelijk tussen 50-250.000 euro per jaar; gebruik van een BMW of Audi; onnoemelijk veel incentives!
Interesse? We ontvangen graag je CV en korte motivatie op jobs@fortior.be en nemen nadien spoedig contact met je op!